Новини

Запасайтеся улюбленим пакетом супутникового телебачення на цілий рік!

 

З 27.04 до 28.02.2021 року підключайте пакет «Сімейний» на 12 місяців за вигідною ціною 1299 грн!

 

З 13-го місяця діє стандартна абонентська плата - 139 грн на місяць. Сплачуючи одразу всю суму, ви зможете на цілий рік забути про щомісячні платежі та зекономити витрати на телебачення! В пакет «Сімейний» входить 117 каналів, серед яких є як українські національні канали, так і канали родини Viasat, а також популярні тематичні канали (кіно, спорт, пізнавальні). З пакетом «Сімейний» вся родина обере собі передачу чи фільм до смаку!

 

Детальніше про канали пакету "Сімейний" :

 

  • Канали кіно – TV1000, TV1000 Action, ViP Comedy.
  • Пізнавальні канали – Viasat Nature, Viasat History, Viasat Expore.
  • Спортивний канал Viasat Sport.
  • History Channel популярний світовий канал, який cпеціалізується на показі документальних серіалів, заснованих на реальних подіях, драм історичної тематики, а також передач, присвяченим відомим артефактам світової історії.
  • Da Vinci науково-освітній канал для дітей та дорослих. Ранковий ефір розрахований на дитячу аудиторію, а вечірній – на дорослу. До уваги глядачів програми про природу, Землю, техніку, людину й культуру.
  • Кус-Кус - український тематичний телеканал, присвячений кулінарії. Програми каналу орієнтовані на сімейну аудиторію, гурманів і любителів готувати. Вони включають в себе теорію та практику приготування іжі, цікаві факти, історію кухонь народів світу і різних культур, а також програми про смачну та здорову їжу.
  • 36,6 TV - пізнавальний телеканал про здоровий спосіб життя та позитивне мислення. Це сімейний канал з контентом власного виробництва. З його передач можна дізнатися багато корисного про правильне харчування, сімейні відносини, виховання дітей, секрети молодості та краси. 
  • Та багато інших каналів

Щоб підключити цю пропозицію, звертайтеся в Центр інформаційної підтримки:

https://viasat.ua/uploads/images/%D0%A2%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%84%D0%BE%D0%BD%D1%8B_(002).jpg

 

При замовленні додаткового телевізора чи додаткових пакетів послуг рекомендуємо сплатити суму одразу за весь період (12 місяців). В разі затримки оплати за додаткові послуги, відбудеться блокування пакету «Сімейний» на 12 місяців та обраних додаткових послуг.