Новини

Пропозиція «Зимова»

Кивніть, якщо хочете провести цю зиму з улюбленими каналами від Viasat?! Адже саме довгими зимовими вечорами так затишно дивитися останню новинку кіно, захоплюючий серіал або цікаву передачу.

До зимових свят Viasat підготував спеціальну пропозицію! З 25.11.2020 р. до 28.02.2021 р. підключайте пакет «Престижний» на 3 місяці за вигідною ціною зі знижкою 30% - 399 грн! Економія – до 200 грн!

В пакет «Престижний» входить 136 найрейтинговіших каналів, серед яких є

  • українські національні канали: 1+1 HD, 2+2, ТЕТ, Україна HD, Інтер, ICTV HD, СТБ HD, ПЛЮСПЛЮС, Новий канал HD та інші.
  • канали родини Viasat: TV1000, TV1000 Action, TV1000 World Kino, Viasat Nature, Viasat Expore, Viasat History, ViP Comedy, Viasat Sport.
  • тематичні світові канали-хіти різних жанрів, ексклюзивно представлені на супутнику тільки у Viasat: Discovery, Discovery Science, Animal Planet, National Geographic, Eurosport 1, Eurosport 2.
  • фільмові: Spike, Fox, Paramount Channel.
  • дитячі: Nickelodeon, Nick Jr., Nicktoons.

Обираючи пакет «Престижний», ви отримаєте 26 фільмових, 21 пізнавальний, 9 дитячих та багато інших каналів у відмінній якості. Вся родина в будь-який час зможе обрати передачу чи фільм собі до смаку! Пропозиція діє лише для нових клієнтів.

Детальніше про канали пакету:

- Discovery Channel - відомий телевізійний канал Великобританії, який охоплює весь наш світ. Країни і народи, їхня своєрідна культура і рідкісні звичаї, скарби стародавніх міст і подорожі у найвіддаленіші і загублені куточки земної кулі.

- National Geographic – це канал про планету Земля. Дивовижні народні звичаї, надзвичайні здібності тварин і птахів, гіпотези про походження людини і дослідження тектонічних зсувів, проблема глобального потепління і впливу інформації на воду. Тільки найяскравіші зйомки, тільки наукові факти.

- Sony Channel - це мелодрами, комедії, детективи, драми, програми та реаліті-шоу, де в центрі сюжету - жінка. Sony Sci-Fi - це унікальний жанровий телеканал. Канал відкриває світ фантастичного майбутнього, надприродного, розширює межі пізнання. Sony Turbo - це завжди інтригуючі, завжди свіжі, завжди кращі серіали, фільми і програми для енергійних, веселих, розумних чоловіків, які не бояться мріяти.

- Eurosport 1 та Eurosport 2 - загальноєвропейські телеканали, що висвітлюють спортивні події. Вони пропонують фанатам спорту величезний вибір програм в прямому ефірі: на каналі транслюються змагання з 120 різних видів спорту, як класичних видів - європейський футбол, теніс, так і молодіжних - сквош, регбі, флорбол, бадмінтон, настільний теніс, екстремальний спорт та ін.

- Nickelodeon та Nick Jr. - розважальні канали №1 для дітей у всьому світі. Всі передачі Nickelodeon відрізняються цікавими сюжетами, живими, яскравими персонажами і, найголовніше, - відмінним гумором. З цим телеканалом ваші діти будуть навчатися із задоволенням і розважатися з користю.

- Nicktoons - канал для дітей, який транслює відомі анімаційні серіали та популярні шоу. Сподобається як хлопчикам, так і дівчаткам.

- Spike – канал, який стирає межі між повсякденним і неймовірним. Це телебачення нового покоління, від якого вам буде складно відірватися. Це телеканал для тих, хто цінує добре зняті серіали і фільми в жанрах драми, трилера, екшн і реаліті.

- Fox - злочинці та їх жертви, заплутані ситуації та непередбачувані розгадки. Fox — канал для тих, для кого детектив не абстракція, а шлях пізнання світу, відкриття чужого способу мислення. Телесеріали, розслідування, комедії і кінофільми кримінального жанру. Захоплює, хвилює, розвиває!

- Канали родини Viasat - включають фільмові канали: TV1000, TV1000 Action, ViP Comedy, пізнавальні канали – Viasat Nature, Viasat History, Viasat Expore та спортивний канал Viasat Sport.

- History Channel - популярний світовий канал, який cпеціалізується на показі документальних серіалів, заснованих на реальних подіях, драм історичної тематики, а також передач, присвяченим відомим артефактам світової історії.

- Da Vinci - науково-освітній канал для дітей та дорослих. Ранковий ефір розрахований на дитячу аудиторію, а вечірній – на дорослу. До уваги глядачів програми про природу, Землю, техніку, людину й культуру.

- Дача – канал про садівництво та рослинництво для тих, хто тільки зібрався долучитися до цього хоббі, а також програми про будівництво та створення дизайнерських виробів своїми руками від визнаних фахівців у своїй галузі.

- Трофей - канал людських захоплень! Телеканал, що відкриває глядачам світ найдавніших людських захоплень - рибальства, полювання, збору грибів, трав та ягід, а також розповість безліч кулінарних секретів приготування їжі.

- Кус-Кус - український тематичний телеканал, присвячений кулінарії. Програми каналу орієнтовані на сімейну аудиторію, для гурманів і любителів готувати. Вони включають в себе теорію та практику приготування іжі, цікаві факти, історію кухонь народів світу і різних культур, а також програми про смачну та здорову їжу.

- 36,6 TV - пізнавальний телеканал про здоровий спосіб життя та позитивне мислення. Це сімейний канал з контентом власного виробництва. З його передач можна дізнатися багато корисного про правильне харчування, сімейні відносини, виховання дітей, секрети молодості та краси.

- Zee TV – канал для любителів індійського кіно та пізнавальних шоу про Індію. На вас чекають класичні та сучасні фільми Боллівуду – бойовики, мелодрами, мюзикли та історичні саги. А ще – останні новини з життя боллівудських зірок. Численні танцювальні та пісенні шоу, кулінарні програми, передачі про історію, культуру та релігію будуть цікаві широкому колу глядачів.

- DORAMA – розважальний канал, на якому виходять популярні у всьому світі серіали Південної Кореї, Японії, Китаю та Тайваню. Всі різноманітні жанри серіалів – драми, мелодрами, детективи, комедії, історичні серіали – знайдуть свого глядача. Дивіться Схід на каналі DORAMA!

 

При замовленні додаткового телевізора чи додаткових пакетів послуг рекомендуємо сплатити суму одразу за весь період (3 місяці). В разі затримки оплати за додаткові послуги, відбудеться блокування пакету «Престижний» на 3 місяці та обраних додаткових послуг.  

Підключити пропозицію можна:

https://viasat.ua/uploads/images/%D0%A2%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%84%D0%BE%D0%BD%D1%8B_(002).jpg