Новини

Вітаємо переможців акції «Свято весни»!

Вітаємо переможців акції «Свято весни»!

Вітаємо наших клієнтів з перемогою у весняній акції від VIASAT та мережі магазинів EVA! 
Перевіряте номер своєї підписки тут.

Сподіваємось, що цей сертифікат стане в нагоді для приємного подарунку собі або Вашим близьким. Купуйте улюблені товари, насолоджуйтесь шопінгом та супутниковим телебаченням VIASAT! 
Слідкуйте за нашими акціями і до нових яскравих вражень! 

Відгуки наших клієнтів:

"Регулярно проплачую рахунок в Ощадбанку. Дуже рада і дуже вам вдячна! Для мене це величезна радість, як для пенсіонера!", - Олена Михайлівна.

"Дуже вражена! Дякую, що проводите такі розіграші!", - Наталія Іванівна.

"Про розіграш знав, хтось говорив на роботі, у кого теж Віасат. Так співпало, завжди оплачую в ці дні. Виграшем задоволений, було не сподівано.", - Ігор Іванович.

"Бачив інформацію про акцію у Фейсбуці. Дуже дякую, хай ваша компанія процвітає", - Ігор Васильович.

итав про розіграш. Іноді на телевізорі висвітлюються інформаційні повідомлення. Також перевіряю час від часу телефон, і коли є повідомлення про оплату - оплачую. Дякую!", - Валерій Анатолійович.

ачила СМС про розіграш. Приємно, хоча в розіграші не вірю, навіть не надіялась виграти. Мені як раз пудра потрібна, придбаю за сертифікат", - Марія Олександрівна.

"Знала про розіграш з СМС. Надія була, що якщо оплачу, то, можливо, щось виграю. Приємно, дякую!", - Лариса Володимирівна.

"Про розіграш дізналась з Вайбера. Дуже приємно, ошелешили мене! Стараюсь завжди завчасно проплачувати. У такий важкий час це дуже приємно, дуже вдячна компанії", - Оксана Вікторівна.

"Про акцію знала. Дуже класний приз! Завжди раніше оплачуюю. Неочікуваний виграш, дуже рада, що щось виберу в Єві", - Валентина Іванівна.