Новини

Нові кіно канали в пакетах Viasat

Нові кіно канали в пакетах Viasat

Кіно забагато не буває!

До пропозиції супутникової платформи доєднаються аж 8 кіно каналів з кращими фільмами на будь-який смак – для дітей і дорослих, шедеври класики і новинки провідних світових студій.

Cine+ (№100 в ЕПГ) - це канал для приємного сімейного перегляду фільмів на будь-який смак від голлівудських студій Disney та Universal. На каналі також транслюється і сучасне європейське кіно. Фільми різних жанрів стануть в нагоді як для індивідуального перегляду, так і для відпочинку разом з друзями.

Cine+ Legend (№103 в ЕПГ) – канал легендарних фільмів. Це класичні, історичні та біографічні картини, які залишили слід в історії кінематографу. Канал також пропонує глядачам сучасні фільми, які вже встигли стати класикою, адже світ кіно розвивається дуже швидко.

Cine+ Hit HD (№114 в ЕПГ) – це канал драйву, майбутнього, сили та перемоги. Преміальний контент від головних кіностудій світу, найхітовіші та найкасовіші фільми всіх жанрів. Весь світ кінематографу - на каналі Cine+ Hit HD! Канал мовить виключно в HD якості.

Kinoliving (№105 в ЕПГ) – це канал для знавців хорошого кіно. Він створений для тих, хто шукає унікальні сюжети і цінує відмінну акторську гру. В ефірі каналу рейтингові серіали та художні фільми від ведучих світових режисерів, багато з яких мають нагороди престижних фестивалів.

Kinowood (№102 в ЕПГ) – це канал драйву, швидкості та переможних кінострічок. На каналі цілодобово транслюється суміш із бойовиків, жахів, чорних комедій, трилерів, кримінальних екшенів, фільмів‐катастроф та хітів світового кіно в жанрі мок'юментарі.

Hollywood HD (№101 в ЕПГ) – це преміальна версія каналу Hollywood. На цьому каналі демонструється краща кінопродукція у світі, проте основна перевага належить фільмам, знятим на студіях Metro-Goldwyn-Mayer (MGM). Фільми цієї студії мають понад 200 премій «Оскар» у категорії «Кращий фільм». Тому захоплююче дозвілля Вам гарантовано!

Наше улюблене кіно (№104 в ЕПГ) – це цілодобовий телевізійний канал, який користується популярністю серед прихильників вітчизняного кінематографа, починаючи від 20-х років минулого століття до сьогодення. Різноманітне жанрове наповнення – комедії, мюзикли, мелодрами та інші – гарантує приємний час перед екраном. Глядачі зможуть поринути в чудову атмосферу сюжету та історії.

Dizi (№106 в ЕПГ) – міжнародний канал, який транслює сучасні та популярні багатосерійні мелодрами турецького виробництва. Сюжети про кохання, сім’ю, зради та інтриги ніколи не втрачають своєї актуальності. Герої серіалів каналу Dizi розмовляють на одній мові щирих почуттів зі своїми прихильниками у всьому світі.

Поки пропонуємо насолодитись кіно-новинками на телеканалах Cine+ (№100 в ЕПГ), Cine+ Legend (№103 в ЕПГ), Kinoliving (№105 в ЕПГ), Наше улюблене кіно (№104 в ЕПГ), Dizi (№106 в ЕПГ) – у пакетах у пакетах «Сімейний» і «Престижний», і додатково клієнтам пакету Преміум HD - хітами на каналах Hollywood HD (№101 в ЕПГ), Cine + HIT HD (№114 в ЕПГ). А згодом – зустрічайте у всіх пакетах телеканал Kinowood (№102 в ЕПГ).

Шукайте найкращий контент кіно в наших наступних анонсах та добірках.