Новини

Отримайте сертифікат АТБ за вчасну сплату рахунку

Отримайте сертифікат АТБ за вчасну сплату рахунку

НОВИНУ ОНОВЛЕНО!

100 сертифікатів АТБ вже знайшли своїх власників!

Шукайте номер своєї підписки тут. Поспішайте до мережі АТБ за якісними товарами! 
Дякуємо, що Ви з нами!

Відгуки наших клієнтів:

"Не знала про розіграш. В шоці, бо дуже багато розводняків. Віасат дуже подобається, вдячна, що ви проводите такі конкурси у воєнний стан", - Наталя Михайлівна.

"Приємно і неочікувано, що виграла, оплату вносила як зазвичай", - Лариса Григорівна.

"Оплату здійсювала як зазвичай (регулярний платіж в Приватбанку). Я рада, що виграла! Сертифікат використаю, купивши дітям цукерок", - Катерина Олександрівна.

"Знала про розіграш, прочитала у повідомленні у Вайбері. Дуже приємно і неочікувано, що вдалось виграти. Хотіла внести оплату якнайшвидше. Дуже вражена, проводьте такі розіграші частіше!" - Олена Іванівна.

"Бачила інформацію про розіграш у Фейсбуці. Сподобалось, що виграла. Оплачувала, як зазвичай", - Надія Миколаївна.

"Дуже приємно і неочікувано. Оплату вносили, як зазвичай. Сертифікат віддам сину, він любить закуплятись в цій мережі магазинів, для нього це буде приємний сюрприз," - Роман Юрійович.

"Приємно здивована, завжди закупляюсь в цій мережі магазинів. Виграш дуже сподобався, за сертифікат куплю внучці на день народження торт", - Ірина Володимирівна.

"Про розіграш знала, читала повідомлення у Вайбері. Рада, що виграла, вносила оплату, щоб стати учасником розіграшу", - Людмила Володимирівна. 

"Дуже неочікувано і приємно, що виграв. Задоволений Віасат, тому що мати в окупації має можливість переглядати якісне телебачення. За сертифікат куплю щось для неї (масло чи сахар)", - Сергій Юрійович.

"Приз сподобався, дякую! Про розіграш знав, спеціально завчасно оплатив рахунок, щоб прийняти участь", - Ігор Анатолійович.

Шановні клієнти!

З VIASAT cвята не закінчуються! Тепер ми приготували подарункові сертифікати від мережі магазинів АТБ, щоб наші клієнти мали можливість самостійно обрати собі якісні продукти за доступною ціною!

Всі клієнти VIASAT, які сплатять свій рахунок за лютий з 15 до 31 січня 2024 року, візьмуть участь у розіграші одного з 100 сертифікатів АТБ номіналом 300 грн!

Очікуйте на результати вже 09.02! Деталі акції тут 

Нехай щастить!